Master Class versenyzőink a Point-Fighting Magyar Bajnokságon

Október 22-én vasárnap került megrendezésre a Point-Fighting Magyar Bajnokság, a szabályrendszerben Magyarországon legtöbb képviselővel rendelkező klub, a Halker Király Team rendezésében Csepelen.

IMG_8863

A tét itt is, ahogy a 4Fight Felnőtt és Master Class Light-contact és Kick-light Magyar Bajnokságon is a Magyarországon megrendezésre kerülő Világbajnokságon való részvétel volt. A lehetőségért idén is sokan harcba szálltak, ezúttal köztük volt a Zrínyi Miklós Kick-Box Akadémia két master class versenyzője, Bagi Péter és Mucsi Sándor is, akik egy kis kirándulást tettek ebbe a mindennapi felkészülésüktől idegen szabályrendszerbe.

Mucsi Sándor első súlyként kezdett a versenyen, ahol egy csepeli ellenféllel Gere Mártonnal álltak küzdőtérre. A meccs folyamán Marci ügyesen használta ki a szabályrendszerben rendelkező rutinját és ellenfele rutintalanságát. Sanyi a gyors indulásokkal nem tudott mit kezdeni, Marci a második menetben lezárta a küzdelmet, az ő kezét emelték a magasba, Sanyi bronzérmet szerzett.

Mucsi Sándor Point Fighting Magyar Bajnokség 2017

Mucsi Sándor Point Fighting Magyar Bajnokság 2017

Bagi Péter utolsó küzdőként állt tatamira. Ellenfele a sportág egyik nagy-múltú versenyzője, büszkesége, a 7* Világbajnok és 8* Európa-bajnok Debreczeni Dezső volt. Peti igyekezett felvenni a szabályrendszer által megkövetelt tempót, azonban ellenfele lábmunkája mellett sajnos nem tudta érvényesíteni saját technikai tudását. Keveseket érhet az a megtiszteltetés, hogy kipróbálhatják magukat Debreczeni Dezsővel szemben, ezt Peti is tudja és bár a győzelem ezúttal nem sikerült, érdekes kirándulásnak bizonyult a vasárnapi nap.


Bagi Péter Point Fighting Magyar Bajnokság

IMG_9016

Bagi Péter és Mucsi Sándor Hirsch Viktor edzővel a Point Fighting Magyar Bajnokságon2017-ben

Bagi Péter és Mucsi Sándor Hirsch Viktor edzővel a Point Fighting Magyar Bajnokságon

“Megtisztelő érzés volt ma, a kick-box egy másik szakágának, a Point-Fighting Magyar Bajnokságán, egy 7* világbajnok és 8* európabajnokkal Debreczeni Dezsővel mérkőzni. Külön köszönet Viktor Hirsch-nek, hogy idejét és energiáját nekünk szentelte ma is.” – nyilatkozta Peti a Facebookon az eseményt követően.