Kiss Orsolya

14 éves koromig versenyszerűen squasholtam, melyhez jó állóképességre volt szükség. A mozgásom, dinamikusságom fejlesztése érdekében kiegészítő sportként lehetőségem nyílt megismerkedni a kick-boxal. A nyári edzésprogram olyan sok élményt és kihívást rejtett számomra az addig ismeretlen sport területén, hogy úgy döntöttem komolyabban is kipróbálom magam a küzdősportban. Eleinte párhuzamosan jártam az edzésekre, de egy idő után döntenem kellett. Az akkori edzőim lelkiismeretes munkája, a csapatomban rejlő összetartás, – ami éppen akkor a squashban annyira hiányzott-, arra ösztönzött, hogy a kick-boxot válasszam. Nem bántam meg! Az elmúlt 13 évben a kickbox a mindennapjaim részévé vált. Megtapasztaltam, hogy a sport és a sportolói közösség melynek részévé válunk, pozitív irányba formálja a gondolkodásmódunkat, értékrendünket, így segítve az élet minden területén meghozott döntéseinket.

Hiszem, hogy a Zrínyi Miklós Kick-Box Akadémia edzőinek magas szintű szakmai és odaadással teli munkája, a kialakult sportolói közösség valamint a kick-boxon keresztül megismerhető értékrend, ahogy nekem, másnak is segít az egyéni fejlődésében.

Célom, hogy a marketing területén szerzett szakmai tapasztalatommal támogassam az egyesület munkáját, segítsek széles körben megismertetni a kick-box-ot, valamint utánpótlás-és felnőtt versenyzőink munkáját és kimagasló eredményeit.

Kapcsolatfelvétel:

Email cím: kiss.orsolya@zmkba.hu

Telefonszám: +36-30-740-2610