FitGastro Kupa és Mikulás Kupa az év zárásaként

 

zrinyi_miklos_kickbox_akademia_2017_csoportkep_mikulas kupa_fitgastro kupa

Az Akadémia versenyzői november 26-én Újkígyósra utaztak a FitGastro Kupára, melyen közel 250 sportoló vett részt. A Békés-megyei rendezvényen minden korosztályban tatamira léptek a versenyzők, az utánpótlás korosztályok fiataljai igen szép számmal gyűltek össze a megmérettetésen.

Light-contact szabályrendszerben Sugár Olivér gyermek 28 kg-ban most először vett részt versenyen és fizikai adottságait kihasználva meg sem állt az első helyig.

Ugyanebben a korcsoportban Weiszgáber Enzo +32 kg-ban lépett tatamira, szintén első ízben, bátor küzdelemben de minimális különbséggel alulmaradt a legjobb négy közé jutásért folytatott csatában.

Cadet I-es korcsoportban -42 kg-ban Juhász Vince light-contactban és kick-light szabályrendszerben is a dobogó harmadik fokára állhatott fel épp úgy, mint Török Bálint aki a +47 kg-osok mezőnyében húzott kesztyűt.

Ugyanebben a korosztályban gyakorló küzdelmet folytatott Diós Norbert, aki +47 kg-ban két első helyezést gyűjtött be.

Várnai György első évét töltötte a cadet II-esek között. Ez alkalommal korosztálya legfiatalabbjaként 3. helyezett lett.

Zsikai Dominik szintén először vett részt kick-box versenyen. A felnőttek 94 kg-os mezőnyében két ezüstérmet gyűjtött be.

A FitGastro Kupán készített képek itt érhetőek el.

 

December 9-én Esztergom adott otthont a Mikulás-kupának. A hasonlóan 250 nevezett közé 10 versenyzőt delegált az Akadémia.

A cadet I-es mezőnyben Trauninger Zalán -32 kg-ban light-contact és kick-light szabályrendszerben is bronzérmes lett.

+47 kg-ban Diós Norbert mindkét szabályrendszerben a döntőig jutott, ahol mindkétszer ezüstérmes lett.

Bagi Nimród cadet II -42 kg-ban light-contactban lett bronzérmes.

Pallag Csenge +65 kg-ban, mint idén sokszor, mindkét szabályrendszert megnyerte.

Laczkovics Botond -63 kg-ban egy aranyérmet és két ezüstérmet is szerzett

+69 kg-ban Legenyei-Pintér Noel két aranyéremmel és egy ezüstéremmel zárt.

A felnőttek között -69 kg-ban Kiss-Faludy Kende egy 2. és egy 3. helyezést szerzett élete első kick-box versenyén. Ugyanitt Debre Bence két aranyérmet nyert.

Szabó-Tóth Dávid -79 kg-ban szintén nem talált legyőzőre és megnyerte a light-contact és a kick-light szabályrendszereket is.

Bagi Péter a veteránok -79 kg-os mezőnyében light-contact szabályrendszerben első helyezett lett.

Ugyanebben a kor és súlycsoportban Getti Balázs állhatott a dobogó legfelső fokára.

Az idei évben a Zrínyi Miklós Kick-Box Akadémia a 4Fight Mikulás Kupán az összesített éremtáblázaton 2. helyezést ért el.

A Mikulás Kupán készített képek itt érhetőek el.