Kick-Box Junior-Felnőtt

ZMKBA4

 

Kezdő kick-box edzések felnőtteknek (15+) a
Zrínyi Miklós Kick-Box Akadémián

 


12031354_172677099734635_7381372915006055395_o

 

Kezdő kick-box kurzusainkon megmutatjuk, hogy a kick-box nem csak versenysport, hanem egy olyan szórakoztató és dinamikus edzésforma, mellyel könnyen formába hozhatod magad!

 

A  kick-box egy remek lehetőség, hogy formába kerülj, köszönhetően annak, hogy akár rúgod és ütöd a boxzsákot, akár pontkesztyűbe dolgozol vagy rúgópárnát tartasz a partnerednek, megállás nélkül mozogsz és dolgoztatod az izmaidat másfél órán keresztül. Ez idő alatt 500-800 kalóriát égetsz el, szemben a konditermi fitness edzésekkel, aerobik órákra jellemző 300-400 kalóriával.  

 

5 dolog, amit tudnod kell a kick-boxról:

 

 1. Olyan komplex küzdősport, ami ötvözi a rúgó-és ütő technikákat, a box, a karate és a taekwon-do elemeit
 2. Növeli az állóképességet és biztosítja a sportolók gyors és dinamikus mozgását
 3. Tökéletes kombinációja a kardió-, az erősítő,- és a nyújtó gyakorlatoknak
 4. A teljes testet átmozgatja, energikussá tesz, fejleszti az izomzatot, a reflexeket és az egyensúlyérzéket
 5. Zsákolás és a különböző felületekre (pontkesztyű, rúgópárna) végzett gyakorlatok kivételes lehetőséget teremtenek a mindennapi stressz levezetésére.

 

Egyáltalán nem mindegy, hogy kezdesz bele!

 

A zsákolás elsőre könnyűnek tűnhet, pedig nem az! Sokan tévesezsakolas zmkban azt gondolják, hogy egy boxzsák és egy boxkesztyű beszerzése kiválthatja a küzdősport kezdő kurzusait, hiszen ütni mindenki tud ösztönösen és így otthon megoldható a mozgás és a stressz levezetés egyben.

Legyen szó boxról vagy kick-boxról, a zsákoláshoz ennél sokkal többre van szükség! Ahhoz, hogy a feladat elérje a célját, alapkövetelmény a technikák helyes elsajátítása.

A Zrínyi Miklós Kick-Box Akadémia kezdő kick-box kurzusain megtanítjuk az alapokat, hogy ne csak ”püföld a zsákot”, kialakuljon a helyes zsákolási technikád, aminek köszönhetően megelőzheted a sérüléseket és magasabb színvonalú, minőségi edzésmunkát végezhetsz. Mindig tartsd szem előtt, hogy bár a zsák egy egyszerű eszköz, de, ha helyesen gyakorlunk, erőnkön, technikánkon, sebességünkön mind javíthatunk a segítségével.

.

 A Zrínyi Miklós Kick-Box Akadémia kezdő kick-box kurzusai segítségével:

 

 • elsajátíthatod a kick-box alapjait és olyan állóképességre tehetsz szert, mint a versenyzők, függetlenül attól, hogy lehet, hogy sosem próbálod ki magad versenyen
 • megismerheted az árnyékboxot, fejlesztheted a lábmunkád, kipróbálhatod a zsákolást és azt is, hogy milyen az, amikor különböző stílusú partnerekkel kell együtt dolgozni
 • elfelejtheted a fitness termi kick-box aerobik órákat, helyette megismerheted az igazi küzdősportot, ami biztosítja a mindennapi pörgéshez szükséges fizikai kondíciót és megadja a tatami vagy ring harchoz szükséges alapokat
 • elkezdesz hinni magadban, magabiztosabbá válsz miközben a felesleges kilóktól is megszabadulsz

 

 

Nézd meg, hogy Balázs(37) és a kislánya miért választotta a kick-box sportot és a Zrínyi Miklós
Kick-Box Akadémiát:

 

“Mindenképp olyan sportágat kerestem, aminek a szokásos edzésen/mozgáson kívül van hozzáadott értéke. A kick-box ilyen. Mint küzdősport eleve hasznos, de emellett javítja a kondíciót, fejleszti az izomzatot, stresszoldó hatása van és önbizalmat ad.

Az ovis edzéssel párhozamos szülői edzés lehetősége nagyon jó, alapozásnak és/vagy rendszeres mozgásnak tökéletes. A csoportok közötti rugalmas átjárás, valamint a több csoportban történő részvétel olyan gyakorlati tapasztalatot ad, mi lehetővé teszi, hogy megfelelő mentalitással egészen magas szintre juthassunk.

Az edzők hozzáállása és az csoportok barátságos hangulata számomra nagyon fontos, mivel én abba a korosztályba tartozom (37), akikből már nem könnyű világbajnokot faragni. Jól esik, hogy így is megkapom azt az odafigyelést, türelmet, bánásmódot, ami a fejlődéshez szükséges.

Azért járok ide, és azért hozom ide a kislányom, mert itt jól érezzük magunkat, látható a fejlődés és nagyon jó a közösség.

 

 

Vajon Neked is érdemes a kick-box-ot választani?

 

A kick-box mindazok számára tökéletes edzésforma, akik érdeklődnek a küzdősportok iránt és szeretnének tenni valamit testi és lelki egészségük érdekében. Ideális, ha szeretnéd szinten tartani vagy fejleszteni fizikai állóképességed.

Felmenő rendszerű kick-box oktatásunknak köszönhetően garantáljuk, hogy soha nem fogod magad kellemetlenül érezni az edzéseken, mindig lesz lehetőséged a saját szintednek megfelelően, a saját tempódban tanulni. A kezdő kick-box csoportokban nem élsportolók, hanem hozzád hasonló hobbisportolók vesznek részt, akik a nap többi részében vagy felsőoktatási intézményben tanulnak, vagy orvosként, nővérkét, rendőrként, tűzoltóként, könyvelőként, menedzserkért, tanárként, autószerelőként vagy háziasszonyként tevékenykednek.

A kezdő kick-box csoportban főként levegőbe, zsákokra, rúgópárnákra és a társunk kezébe történik a technikák végrehajtása, majd fokozatosan vezetjük át a már elsajátított ütéseket és rúgásokat páros-, és védés ellentámadás gyakorlatba. Ezt követően jöhetnek a küzdelem jellegű gyakorlatok.

 

 

A kezdő kick-box csoportot elsősorban akkor ajánljuk Neked, ha:

 

 • még új vagy a küzdősportban vagy csak nagyon régen, nagyon rövid ideig próbálkoztál vele
 • szereted, ha az edzésen rendesen el lehet fáradni, az erre szánt időt szeretnéd a lehető leghatékonyabban, sokszínű gyakorlatokkal eltölteni
 • nem szereted a konditermek monotonitását, szeretnél vidám csapatban és barátságos környezetben edzeni
 • szeretnéd elsajátítani és begyakorolni a küzdősport alapjait biztonságosan
 • ha olyan sportolási lehetőséget keresel, ahol kiadhatod magadból a héten felgyülemlett feszültséget, ami felfrissít és kikapcsol

 

 

A felnőtt kezdő kick-box kurzusunk célja:

 

Olyan alapot biztosítani számodra, mellyel bátran nekivághatsz a következő szintnek, a haladó csoportnak, ahol még komplexebb feladatok és kombinációk várnak.

 

 

Edzőink:

 

Az Akadémia trénerei 20-25 évre visszanyúló kick-box pályafutással rendelkeznek, kiemelkedő színvonalú válogatott versenyzők és képesített edzők, egyben a Magyar Kick-box Szövetségnél nyilvántartott edzők. Közvetlen kapcsolatban állnak az Akadémia vezetőedzőjével, a VI.danos, Magyar Köztársaság Mesteredzője címmel kitüntetett Zrínyi Miklóssal, aki folyamatos visszajelzésekkel és tanácsokkal látja el tanítványait, akik immár kollégái is. A számodra is megszerezhető tudást illetően nem kétség, hogy edzőink által elért eredmények, valamint az utánpótlás-és felnőtt korosztályban bezsebelt újabb-és újabb győzelmek magukért beszélnek. (Edzőinkről bővebben olvashatsz a Csapatunk menüpont alatt. Eredményeinket a Hírek menüpontban kísérheted figyelemmel.)

 

A felnőtt kezdő kick-box kurzusunk hossza:

 

6 hónap, ezt követően akár heti 5 edzéslehetőséget is biztosítunk számodra, melyeken több edző is segíti a tudásod elmélyítését.

 

Hasznos információk:

 

Amit már az első edzésre hozz magaddal:

 • Rövidnadrág vagy melegítőnadrág
 • Póló
 • Innivaló (lehetőség szerint csapvizet vagy szénsavmentes ásványvizet) a megfelelő folyadék utánpótlás érdekében.

 

Edzésidőpontok, időbeosztás: “Árak, helyszínek” menüpontban találhatók szerint

 

13. kerületi helyszín: 139, Budapest Lomb utca 16. (Nem a GimCity)

Büfé: nincs a helyszínen, innivalóval, csokival készüljetek előre, ha szükséges..

Megközelíthetőség:

 • tömegközlekedés: bármilyen Árpád híd pesti hídfőjénél megállóval rendelkező járművel, az árpád hídtól gyalog 3 perc alatt elérhető a terem
 • autóval: Masped irodaház – Lomb utca 16. szám alatt

Parkolási lehetőség:

 • az udvarba nem lehet parkolni (itt csak a GimCity vendégei parkolhatnak)
 • környékbeli utcákban 18:00-tól ingyenes, de előtte fizetős!

 

Utcakép a helyszínről:

lomb utca 1lomb utca 2

Be kell jönni a Masped udvarba (1.kép) majd azt követően a kék kapun át kell jönni (2.kép), majd rögtön az első ajtó jobbra.

8. kerületi helyszín:

Budapest VIII. Lovassy László utca 5

 

Edzéseink képekben:

 

Feltöltés alatt…

 

 

 

Áraink:

A havi befizetés mellett alkalmi fizetésre is lehetőséget biztosítunk, így mindaddig ameddig nem vagy biztos a folytatásban, nem kell elkötelezned magad, az ingyenes próbaedzés után sem. Minden hónap elején eldöntheted, hogy melyik fizetési típust választod!

 

zöld bérlet

Havi bérlet: 10 000 Ft/fő, ezt akkor válaszd:

 • ha eldöntötted, hogy szeretnéd jobban megismerni a kick-box sportot
 • rendszeresen tervezel részt venni az edzéseken, a heti 2-3 edzést várhatóan vállalni tudod az adott hónapban

zöld óránkéntAlkalmi jegy: 1500 Ft/fő, ezt akkor válaszd:

 • ha tetszett az ingyenes próbaedzés, de még nem döntöttél
 • ha csak heti 1 alkalommal tudsz részt venni a kezdő kickbox edzésen
 • ha munkabeosztásod miatt egy hónapra előre kiszámíthatatlan, hogy mikor tudsz biztosan odaérni edzésre

 

zöld bónuszBónuszok:

 • Az első edzés ingyenes!
 • Párok jelentkezése esetén fejenként 1000 Ft kedvezményt biztosítunk a havi bérletből!
 • Ha közben úgy alakul, hogy az edzés mellett a versenyzés is célod lesz, lehetőséged nyílik kipróbálni tatamin a félerejű light-conatct és kick-light valamint később a ringben a teljes erejű full-contact szabályrendszert is. A versenyzés iránt érdeklődő sportolók számára a heti 5 edzés mellett, verseny-felkészülési időszakokban havonta egyszer speciális küzdelmi edzéseket is biztosítunk, ahol egyesületen kívüli versenyzőkkel is összemérheted a tudásod.

 

Jelentkezés:

 

 • Töltsd ki az oldal jobb oldalán (mobilnézet esetén a lent található) “Regisztráció” űrlapot, és kattints a “Küldés” gombra!
 • Ezután kapni fogsz egy e-mailt, amiben részletesen leírjuk az edzésidőpontokat, helyszínt, szükséges ruházatot, minden mást pedig egyeztetünk személyesen, ha a próbaedzés elnyerte tetszéseteket.

Jelentkezz az AKADÉMIA kezdő kick-box edzésére és gyere el INGYENES PRÓBAEDZÉSÜNKRE!

Mindent megtanítunk, amit a kick-boxról tudni kell és segítünk, hogy kihozd magadból a maximumot!