Edzőtábor Felsőtárkányban

Ismét túl vagyunk egy jó hangulatú hétvégi csapatépítő edzőtáboron. Ezúttal is Felsőtárkány adott otthont sportolóinknak. Jó levegő, kemény edzések, jó hangulatú beszélgetések, közös játékok jellemezték a tábort, melyek hatására mindenki kellemes élményekkel és persze kicsit fáradtan távozott a helyszínről.
Néhány vélemény a hét végéről:

„ Kedves Miki, Misa, Tomi!

Nagyon klassz volt a tabor, ahogy mindig, meg igy is, hogy csak 3 edzes volt, nekem, mivel egyet lekestem .

Nagyon szeretem, ahogy figyeltek es javitotok, es erezhetoen kemenyebb az edzes es a kovetelmeny is a taborokban, mint edzesen. Kulon koszonom a sok turelmet a hisztijeimhez, nagyon jol esik, hogy jol kezeliek… .

Szeretem, hogy jo hangulatot es laza, baratsagos kozeget tudtok teremteni, amiben sokan jol erezzuk magunkat.

Ami szamomra mostanaban hianyzik az az ugrokotelezes, de nagyon orulok a tobb es erosebb erositesnek , megha kicsit bele is halok neha. Azt szeretem.

Nekem Felsoparkany a kedvencem eddig az erdo miatt, a kaja es a szallas olyan amilyen, kedvesek hogy meg akarjak oldani a vega kajat, de nem tudjak…de nem baj. Nekem ezek nem olyan fontosak. Edzeni pedig jo ott, akar kint is lehet. Szivesen megyek mas, hasonlo erdos dombos helyre, ahol tudok futni…es van medence, szauna es lehet lazitaskent uszni, szaunazni. Az a hedonista enem..az minden jot kibirna…
Koszonom, hogy megint veletek mehettem es tanulhattam toletek.

Mindig nagyon varom a kovetkezot” .

Reka

„Kedves Fiúk!

Minden edzőtábor nagy élmény. Festői környezet, friss levegő, sok mozgás és jó társaság (olyan, amiben nem kell messzire menni egy kedves mosolyért, vagy egy vicces megjegyzésért) …. Kell ennél több? – Kell!!! – még több edzőtábor!
Egyetlen dolgon lehetne”finomítani”: az ételeken.”

üdv: Aliz

 

Egy rövid videós összegzés az alábbi linken elérhető

https://www.youtube.com/watch?v=VPTqQWgVf8s&feature=youtu.be