2017-ben is hatalmas kupákkal tértünk haza a Czech Open-ről

2017. Október 14-én Prágába látogattunk, ahol a Czech Open elnevezésű nyílt nemzetközi kick-box versenyen 2017-ben 12 ország sportolója mérte össze tudását. Összesen 885 nevezés érkezett, a Zrínyi Miklós Kick-Box Akadémia tanítványai 16 nevezésből 9-et éremre váltottak, 4 arany, 3 ezüst és 2 bronzérmet szereztek. 

Zrínyi Miklós Kick-Box Akadémia és a Beerfort Nyergesújfalu SE versenyzői a Czech Openen 2017-ben

Zrínyi Miklós Kick-Box Akadémia és a Beerfort Nyergesújfalu SE versenyzői a Czech Openen 2017-ben

Debre Bence (Junior -69 kg) light-contact és kick-light szabályrendszerben is diadalmaskodott. A mezőny nem tudott mit kezdeni Bence gyors és magabiztos technikáival, így két aranyéremmel szerzett. Nagy meglepetésként ebben az évben Bence több versenyzőtársával együtt point-fighting szabályrendszerben is kipróbálta magát, ahol egy győztes és egy vesztes meccsel a dobogó 3.fokára állhatott.

Bencéhez hasonlóan Palla Csenge (cadet II. -65 kg) is két hatalmas kupával távozhatott a csarnokból. Csenge olyan határozott volt az első pillanattól kezdve, hogy kétség sem fért hozzá, ki lesz ma az aranyérmes ebben a súlycsoportban.

Gemen Petra (felnőtt -60 kg) a novemberi felnőtt Világbajnokság felkészülési állomásaként utazott a versenyre. Mindkét szabályrendszerben ezüstérmes lett. Egy hétig otthon folytatja a felkészülést, majd a válogatottal bő egy hetes edzőtáborban készül a jeles eseményre.

Csorba Zsanett (junior -60 kg) is csak a döntőben talált legyőzőre. Ezüstérmes lett light-contactban.

Laczkovics Botond (cadet II. -57 kg) is ebben a szabályrendszerben állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

Legenyei- Pintér Noel (cadet II. +69 kg) és Szabó-Tóth Dávid (junior -79 kg) kemény mérkőzéseket vívtak, de sajnos ez alkalommal nem állhattak dobogóra.

2017-ben is hatalmas kupákkal tértünk haza a már jól ismert őszi nemzetközi versenyről, a Czech Open-ről.